There are no menu items in this menu.

Thermgroep, voor een duurzaam resultaat

De meeste bedrijven in de installatietechniek zijn breed georiënteerd. Thermgroep zet voor elk project vakspecialisten in. Zo kunnen we beter, sneller en kostenefficiënter opereren.

Koelen, verwarmen of ventileren? De Thermgroep heeft ruime ervaringen in bijzondere toepassingen. Energie opwekken, opslaan of hergebruiken? Specialistische kennis over oplossingen en de praktische installatie hiervan door de inzet van experts op deelgebieden geven unieke resultaten. De oorsprong van de Thermgroep ligt in het probleemoplossend adviseren van installateurs. Vanuit die ruime ervaring in verschillende technieken zijn we overtuigd dat we altijd dé perfecte oplossing hebben voor uw vraagstuk.

duurzaam wonen
industrie thermgroep
zonnepanelen thermgroep
zwembaden thermgroep

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wordt direct gebeld door één van onze medewerkers. We helpen u graag.

Lees hier onze Privacy Policy

prestatie-energie thermgroep

Wat doen wij?

De Thermgroep is dè technische partner voor energiebesparende klimaat en warmtepomp-oplossingen. Ons team bestaat uit gecertificeerde technici die kennis, tijd en opdrachten delen om samen tot betere resultaten te komen.

Door onze passie voor comfort en het verbinden van kennis en technologie ontstaat er een optimale kwaliteitsgarantie. 

Door jarenlange ervaring en een gedegen technische achtergrond leveren wij maatwerk op het gebied van klimaatvraagstukken, processen en warmteterugwinning. Middels onze opdrachtgevers hebben wij bijgedragen aan forse energiebesparingen en daar zijn wij trots op! Ons team bestaat uit technische professionals die dicht bij de praktijk staan. Wij willen samen met onze klanten werken aan een duurzame en economisch rendabele bedrijfsvoering.

Maak kennis met Vincent van Heijst

Gedrevenheid, enthousiasme en perfectionisme kenmerken Vincent, oprichter van de Thermgroep, met passie voor de beste oplossingen.

Jarenlange ervaring in de praktische installatietechniek en als adviseur gaven Vincent een realistische kennis. Het resultaat is dat projecten van de Thermgroep aan de vooraf vastgestelde verwachtingen voldoen. De drijfveer van de Thermgroep is om op elk vraagstuk een antwoord te geven met de beste oplossing in een onafhankelijk advies door het combineren van kennis, kunde en techniek.

Integraal ontwerpen voorwaarde voor een duurzaam gebouw

Integraal ontwerpen is een manier om tot het beste ontwerp van een gebouw of bouwwerk te komen. Dit leidt tot een duurzaam, onderhoudsvriendelijk en energiezuinig gebruik van het gebouw. De eerste stap van een zo’n ontwerp is een goede samenwerking tussen alle partijen. Bijvoorbeeld tussen de architecten en ontwikkelaars die bij de verschillende fasen van het ontwerp en de bouw bezig zijn. Daarom maken wij deel uit van het ontwerpteam en het uitvoeringsteam:

levensfasen

LEVENSFASEN

In ons advies houden we technisch rekening met de huidige en toekomstige levensfasen van gebruiker en gebouw. Dit wordt getoetst aan de eisen en wensen.

duurzaam thermgroep

DUURZAAM

Wij dragen zorg voor een energiezuinige installatie door middel van warmte terug win technieken. Goed voor de gebruiker en de omgeving.

levensfasen

VOORKOM FAALKOSTEN

Vroegtijdig advies en overleg helpt ontwikkelaars het ontwerp op verschillende onderdelen verbeteren. Dit voorkomt faalkosten in latere fasen.

Shopping Basket