There are no menu items in this menu.

Klimaattechniek

De Thermgroep ontwikkelt een aangenaam en gezond binnenklimaat. In een bestaande ruimte of voor een nieuw te bouwen project, de Thermgroep zorgt ervoor dat u zich snel thuisvoelt. Met energiezuinige en duurzame klimaatoplossingen creëren we het perfecte en zuivere binnenklimaat. Samen met de opdrachtgever overleggen we over de best in te zetten techniek bijvoorbeeld warmtepompen, airconditioning of een ventilatiesysteem, daarbij houden we rekening met het terugwinnen van warmte en het zuiveren van lucht.

Zomer en winter

Zomers te warm en in de winter te koud? De Thermgroep wordt vaak als probleemoplosser bij reeds gerealiseerde projecten ingezet. Wat op papier een mooie oplossing lijkt blijkt in praktijk soms anders te zijn. Met de jarenlange ervaring van de Thermgroep in de verschillende toepassingen zijn er geen verrassingen meer in de uitvoering. Voor elke techniek zetten we specialisten in.

Gezond binnenklimaat

Nederlanders hebben het altijd over het weer. Het is te koud, te warm of te nat. Die beleving is heel persoonlijk. Dat is een binnenklimaat ook. Elke ruimte is af te stemmen op de gebruiker zodat diegene optimaal presteert. Of het nu voor een kantooromgeving is, of voor een winkel, een fitnessclub, een industriële omgeving of een woonhuis. Wij gaan pas weg bij een gezond binnenklimaat.

Shopping Basket